Husqvarna Automower 310 robottiruohonleikkuri

Hinta: 1449,00 144900 1549,00 € 154900
Toimituskulut 5,90 €
Määrä: kpl
Verkkokaupassa Myymälässä

Testivoittaja! Tehokas robottileikkuri haastavien nurmikoiden leikkaamiseen. Sopii korkeintaan 1000 m² alueiden leikkaamiseen ja toimii myös alueilla, joiden kaltevuus on 40 %. Leikkurin voi määrittää leikkaamaan juuri silloin kuin haluat.

Palkittu robottiruohonleikkuri! "Erittäin luotettava, helppokäyttöinen ja harkittu".

Automower 310 robottileikkuri testivoitto

Tehokas nelipyöräinen robottiruohonleikkuri suurien ja haastavien nurmikoiden leikkaamiseen. Sopii keskikokoisten, korkeintaan 1 000 m²:n alueiden leikkaamiseen ja toimii myös alueilla, joiden kaltevuus on 40 %. Älykäs tekniikka opastaa robottiruohonleikkurin automaattisesti kapeiden kohtien läpi. Intuitiivisessa valikkojärjestelmässä leikkurin voi määrittää leikkaamaan juuri silloin kuin haluat. Pikalukittavia suojia on saatavana lisävarusteena eri väreissä.

Husqvarna Automower 310 robottiruohonleikkuri

Ominaisuudet

Automaattinen käytävien tunnistus. Husqvarna Automower tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.

Connect@HOME Bluetooth sovellus. Sovellus antaa sinulle mahdollisuuden hallita leikkuriasi älypuhelimen välityksellä. Voit antaa helposti komennon käynnistää, pysäyttää tai pysäköidä ja tarkistella ja muuttaa asetuksia. Bluetooth-yhteys jopa 10 metrin päähän. Vakiona 300- ja 400-sarjan Standard-malleissa.

Selviytyy monimuotoisista ja vaativista nurmialueista. Voimakaskuvioiset renkaat varmistavat erinomaisen pidon epätasaisella ja liukkaalla alustalla. Leikkuri selviytyy jopa 40 %:n kallistumista.

Hakukaapeli helpottaa Automower-leikkurin toimintaa monimutkaisilla leikattavilla alueilla, sillä sen avulla ruohonleikkuri löytää nopeammin latausaseman.

Terälaitteen epätasapainon tunnistus. Terälaitteen automaattisen epätasapainon tunnistuksen ansiosta hiljainen ja ongelmaton käyttö. Epätasapaino saattaa aiheutua puuttuvasta, päällekkäin asennetuista tai vaurioituneesta terästä.

Säänkestävä. Automower voi olla ulkona kellon ympäri, sillä se on suunniteltu toimimaan itsenäisesti sääoloista riippumatta. Automower on tehty kestämään Pohjolan viileitä ja sateisia kesiä.

Varkaussuojaus hälytysäänen ja PIN-koodin avulla. Leikkuri on varustettu erilaisilla korkeatasoisilla suojaustasoilla varkauksia vastaan. Jos leikkuri viedään pois työalueeltaan, voimakas hälytysääni aktivoituu, joka voidaan kytkeä pois vain leikkurin omalla PIN-koodilla.

Tekniset tiedot

Työskentelyalue 1000 m² ±20%
Leikattava alue tunnissa 56 m²
Keskimääräinen latausaika 60 min
Tyypillinen leikkuuaika täydellä akulla 70 min
Melutaso 60 dB(A)
Leikkuujärjestelmä 3 terävää, nivellettyä terää
Leikkuukorkeus 20-60 mm

Husqvarna Automower 310 robottiruohonleikkuri

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.