Stiga

Stiga etuleikkuri Park 320 PW + 100 Combi 3 EL QF leikkuulaite

2F6120645/ST1
Hinta: 3990,00 399000 4290,00 € 429000
Toimituskulut 199,90 €
kpl
Verkkokaupassa Myymälässä
5 kpl 5 kpl

Uudessa mukavuusistuimessa on miellyttävä alaselän tuki. Aito runko-ohjaus, parannetulla jäähdytyksellä varustettu Stiga ST 500 Twin -moottori. Hydraulinen ohjaustehostin ja 100 cm leikkuulaite.

  • Erittäin tehokas 2-sylinterinen, 586 cc STIGA ST 550 Twin -moottori
  • Takavetoinen, aito runko-ohjaus (50:50)
  • Kompakti hallintapaneeli helppokäyttöisillä toiminnoilla
  • Mukavuusistuin runsaalla jalkatilalla
  • Uudistetussa konepellissä on parannettu jäädytys sekä ulkoinen polttoainesäiliön korkki

Erittäin tehokkaan 2-sylinterisen, 586 cc STIGA ST 500 Twin -moottorin ansiosta mikään leikkuutyö ei ole liian vaativa PARK 320 PW -etuleikkurille. Tämän edestä leikkaavan ajoleikkurin aito runko-ohjaus (50:50) ja rungon muoto varmistavat helpon ohjattavuuden, minkä auttaa puutarhan esteiden kiertämisessä. Park 320 PW -etuleikkurin eteen sijoitettu leikkuulaite mahdollistaa selkeän näkymän eteen, tehokkaan pääsyn kulmiin sekä erinomaisen leikkuun myös reuna-alueilla. Kelluva leikkuulaite työskentelee hyvin myös epätasaisilla pinnoilla. Quick Flip -mekanismin avulla voit puhdistaa leikkuulaitteen sekunneissa. Istuimen vieressä sivulla olevassa kompaktissa hallintapaneelissa on hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten sähköinen leikkuukorkeuden säätö. Mukavuutta lisääviä ominaisuuksis on mm. ergonominen mukavuusistuin alaselän tuella ja iso jalkatila. Joten - istu alas, käynnistä laite ja nauti poikkeuksellisen mukavasta leikkuusta joka kerta.

Kotiinkuljetus käyttövalmiina

Toimitamme ajoleikkurit aina käyttövalmiina. Suoritamme leikkurin purkamisen rahtilaatikosta, kasaamme sen huolellisesti, lisäämme nesteet kuten öljyt ja bensiinin sekä lataamme akun täyteen. Testaamme että leikkuri toimii kuten pitää jonka jälkeen lähetämme leikkurin sinulle. Kun vastaanotat leikkurin, sinun ei tarvitse muuta kuin hypätä rattiin!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.