Ruohonleikkurit

Ruohonleikkuri netistä – löydä paras tarjous meiltä!

Ruohonleikkuri on ahkeran ja vähän vähemmänkin ahkeran puutarhurin paras apuväline. Siistiksi leikattu nurmikenttä on rehottavaa pihaa käytännöllisempi ja tietenkin miellyttävämpi katsella. Hyvin leikattu nurmikko ilahduttaa omistajansa silmää ja toimii myös eräänlaisena statuksena ja viestinä siitä, että kiinteistöstä pidetään huolta. Raahen Motocafe Oy:n kattavasta ja kätevästä nettikaupasta löydät ruohonleikkurit joka lähtöön. Toimitusaikamme ovat nopeat, ja valikoimissamme on tunnettuja merkkejä ja monia eri malleja, joiden joukosta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan ruohonleikkurin. Tarjoamme niin perinteisiä työnnettäviä ruohonleikkureita kuin uusinta teknologiaa edustavia robottiruohonleikkureitakin. Hanki ruohonleikkuri netistä – löydä paras tarjous meiltä!

Valikoimissa Honda-, Stiga- ja Husqvarna-ruohonleikkurit

Kun hankit ruohonleikkurin netistä, varminta on valita luotettavan ja tunnetun valmistajan tuote. Raahen Motocafe Oy:n valikoimiin kuuluvat arvostetut, ympäri maailman tunnetut konemerkit:

  • Honda
  • Stiga
  • Husqvarna

Honda-, Stiga- ja Husqvarna-ruohonleikkurit ovat kaikki laadukkaita, pitkäikäisiä ja kovaakin kulutusta kestäviä. Oikealla huollolla ja asianmukaisella käytöllä ruohonleikkurisi palvelee sinua vuosikausia. Nettikaupastamme voit hankkia juuri sinun tarpeisiisi sopivan leikkurin, sillä vaihtoehtoja löytyy useita. Tarjoamme niin moottorikäyttöiset, sähköstarttaavat ja kelakäyttöiset leikkurit – veikeää lasten leluleikkuria unohtamatta! Olipa tarpeesi sitten sähköstarttaava Husqvarna ruohonleikkuri, helppokäyttöinen Honda ruohonleikkuri tai monikäyttöinen Stiga ruohonleikkuri, olet varmasti tyytyväinen niin ostokseesi kuin palveluummekin.

Robottiruohonleikkuri

Koska pihan- ja puutarhanhoito on tärkeää kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille, on automaattiruohonleikkuri eli robottiruohonleikkuri kätevä apuväline nopeaan ja vaivattomaan ruohonleikkuuseen. Robottiruohonleikkuri sopii erityisesti ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille joiden kunto ei välttämättä riitä ison pihan hoitamiseen, mutta mainiosti myös ihan tavallisille kotitalouksille. Robottiruohonleikkuri säästää vaivan lisäksi aikaa, jonka voi käyttää vaikka perheen kanssa oleiluun. Nettikaupastamme saat hankittua edistyksellisen Husqvarna-robottiruohonleikkurin, joka hoitaa helposti jopa 1800 neliömetrin suuruisia nurmialueita. Automaattiruohonleikkurin voi säätää leikkaamaan nurmikko vaikka joka päivä, ja näin pihasi nurmimatto pysyy siistinä, tuuheana ja hyvännäköisenä päivästä toiseen.

Työnnettävä ruohonleikkuri

Meiltä hankit työnnettävän ruohonleikkurin joko kotitalous- tai ammattikäyttöön. Työnnettävät ruohonleikkurit ovat saatavilla nettikaupastamme joko kelaleikkurina tai moottorikäyttöisenä. Kelaleikkuri sopii pienille pihoille ja on ympäristöystävällinen, edullinen ja helppokäyttöinen ruohonleikkuri. Moottorikäyttöisiä leikkureita meillä on laajempi valikoima mm. Stiga- ja Husqvarna-merkeiltä, ja tehoa löytyy kaikenkokoisten pihojen trimmaamiseen. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja ylläty edullisista hinnoistamme. Hanki ruohonleikkuri netistä – löydä paras tarjous meiltä!

Järjestys: