STIHL RM 2 R työnnettävä ruohonleikkuri silppuava

Hinta: 299,00 29900 349,00 € 34900
Toimituskulut 14,90 €
Määrä: kpl
Verkkokaupassa Myymälässä

Allesilppuava teräsrunkoinen ruohonleikkuri. Ruoho silppuuntuu pieneksi silpuksi ja ravitsee nurmikkoa. Täydellinen ruohonleikkuri jopa 1.500 m² viheralueiden hoitoon. Uusi ReadyStart moottori, jolla käynnistys onnistuu helposti.

Vakiovarusteet

Akselikohtainen leikkuukorkeudensäätö. Säädä leikkuukorkeus erikseen etu- ja taka-akselille. Akseleita voidaan asettaa myös eri korkeuksille, jolloin saat helposti maaston tarpeiden mukaisen leikkuukorkeuden.

Biotoiminto. Leikkuuterä murskaa leikatun ruohon ennen kuin se putoaa takaisin ruohikkoon toimien ravintoaineena ja lannoitteena. Leikkuri voidaan muuntaa myös monitoimikoneeksi biokit lisävarusteella.

Bioterä. Erityisen bioterän avulla ruoholeikkuri murskaa leikatun nurmen hyvin hienoksi silpuksi, jotka sitten palautuvat takaisin nurmikon käyttöön. Tällä tavalla nurmikko saa takaisin arvokkaita ravinteita ja kosteutta.

Jäykkä runko. Teräspeltirunko on erittäin kestävä, runkorakenne kestää myös kaikkein kovimmat työskentelyolosuhteet. Kahvasto on kiinteästi yhteydessä leikkurin runkoon joka tekee leikkurista helpon ohjata.

Kantokahva. Kaksi kahvaa on integroitu koneen runkoon, mikä helpottaa huomattavasti koneen liikuttamista, puhdistusta sekä kuljettamista.

Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät. Todella sujuvasti pyörivät kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ovat erittäin vankkoja, tarjoavat korkean ajomukavuuden ja ovat pitkäikäisiä.

QuickFix pikakiristimet. Älykkäiden pikakiristimien avulla aisan taittaminen kuljetus- ja varastointiasentoon sekä takaisin käyttöasentoon on erittäin helppoa ja nopeaa. Kaikki hoituu ilman työkaluja.

ReadyStart moottori. Moottori käynnistyy kevyellä käynnistysnarun vedolla lämpötilasta riippumatta - ryyppy säätyy automaattisesti!

Stihl RM 2 R työnnettävä ruohonleikkuri silppuavalla leikkuutoiminnolla

Tekniset tiedot

Moottori ReadyStart 550 EX OHV R
Teho 2.1 kW
Leikkuumenetelmä silppuava
Leikkuuleveys 46 cm
Keruusäiliön tilavuus -
Vetojärjestelmä työnnettävä
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.