Moottorikelkkailu

Moottorikelkan varaosat tarjoaa Raahen Motocafe

Moottorikelkalla ajelu on yksi talven hauskimpia harrastuksia. Ajelu joko yksin tai porukalla pitkin kimaltavia hankia, lumen pöllytessä ympärillä ja kirpeän pakkasen paukkuessa on elämys, joka ei hevin unohdu. Moottorikelkalla ajelu voi kuitenkin tyssätä kuin seinään, jos jokin kelkan osa hajoaa. Vanha moottorikelkka tarvitsee säännöllisesti myös huoltoa tai osien vaihtoa. Raahen Motocafe Oy tarjoaa asiakkailleen laadukkaat moottorikelkan varaosat niin uusiin kuin vanhoihin kelkkoihin nettikaupassamme. Toimitusnopeus on kohdillaan, sillä meillä on tuotteita heti varastossa ja parhaimmillaan pystymme postittamaan ne nopeasti, jopa 1-2 päivässä. Kun moottorikelkan osat ovat huollettuja ja tarkistettuja, voit taas lähteä kelkka-ajelulle vauhdin hurmasta huolettomasti nauttien.

Kelkan varaosat

Raahen Motocafe Oy:n valikoimista löydät laadukkaat moottorikelkan varaosat, jotka sopivat kaikkiin merkkeihin ja malleihin. Nettikauppamme on pullollaan erilaisia moottorikelkkojen varaosia ja muita moottorikelkkailuun liittyviä tuotteita, joiden joukosta löydät helposti ja nopeasti etsimäsi. Moottorikelkkasi voi olla uutena tai käytettynä hankittu, sillä meiltä löydät varmasti juuri sinun kelkkaasi sopivat osat. Tarjoamme seuraavat kelkan varaosat:

  • alustan ja rungon osat
  • jarrupalat ja tarvikkeet
  • laakerit ja stefat
  • moottorin osat
  • varaosat voimansiirtoon
  • ohjainraudat
  • telamatot
  • variaattorin hihnat

Kelkan varaosat voit ostaa myös jo ennakoivasti varastoon varsinkin helposti kuluvien osien, kuten esimerkiksi hihnojen, kohdalla. Näin voit kätevästi hoitaa kelkan kuntoon itse, jos osaaminen riittää. Raahen Motocafe Oy:ltä saat aina kelkkaasi sopivat moottorikelkan varaosat – kilpailukykyiseen hintaan titenkin.

Lynx-varaosat

Meiltä saat mm. Lynx-varaosat, jotka ovat alkuperäisosia. Koska alkuperäisosat tulevat suoraan valmistajalta, ne ovat luotettavia ja kestäviä. Näin varmistetaan, että kelkoissa käytetään juuri niihin sopivia varaosia ja että huoltotoimenpiteet ovat kustannustehokkaita. Kaikki tarjoamamme moottorikelkan varaosat sopivat kaikkiin merkkeihin, mutta mahdollisuuksien mukaan kannattaa aina käyttää merkkiosia.

Polaris-moottorikelkka – varaosat netistä helposti

Raahen Motocafe Oy on monipuolisesti palveleva yritys. Aloitimme pienkonekaupan Raahessa jo vuonna 1980, ja vuosien saatossa olemme laajentaneet toimintaamme; nykyään saat hankittua meiltä koneita aina moottorisahoista moottorikelkkoihin nettikauppaamme unohtamatta. Moottorikelkoissa edustamme laadukkaita ja tunnettuja Polaris- ja Ski-Doo -merkkejä, ja kelkkoihin saat hankittua varaosia kattavasta moottorikelkkojen varaosavalikoimastamme. Hanki meiltä Ski-Doo tai Polaris-moottorikelkan varaosat netistä helposti.

Laadukkaat varaosat meiltä!

Kun hakusessa ovat laadukkaat ja kestävät moottorikelkan varaosat, Raahen Motocafe Oy on paras yhteistyökumppani. Nettikauppamme laajasta valikoimasta pystyt selailemaan lukemattomia vaihtoehtoja, mutta löytämään kuitenkin kätevästi tarvitsemasi moottorikelkan varaosat. Varaosien lisäksi nettikauppamme valikoimiin kuuluvat myös monet muut moottorikelkkailuun liittyvät varusteet ja tavarat. Moottorikelkkailu on talven paras harrastus – tuotteillamme varmistat, että sinä ja kelkkasi olette aina valmiina ajelukuntoon!

Järjestys: