Ajoleikkurit

AJOLEIKKURI NETISTÄ- LÖYDÄ PARAS TARJOUS MEILTÄ!

Riippumatta siitä, miltä puutarhasi näyttää, olemme varmoja siitä, että löydät juuri oikean tuotteen jokaiseen leikkuutarpeeseesi. Ajettavat ruohonleikkurit ovat kaikki helppoja käyttää. Ne ovat luotettavia ja monipuolisia koneita sekä parhaita puutarhatuotteita omistaa pitääksesi nurmikkosi elinvoimaisena ja kauniina vuoden ympäri.

Ajoleikkuri on ahkeran ja vähän vähemmänkin ahkeran puutarhurin paras apuväline. Siistiksi leikattu nurmikenttä on rehottavaa pihaa käytännöllisempi ja tietenkin miellyttävämpi katsella. Hyvin leikattu nurmikko ilahduttaa omistajansa silmää ja toimii myös eräänlaisena statuksena ja viestinä siitä, että kiinteistöstä pidetään huolta. Raahen Motocafe Oy:n kattavasta ja kätevästä nettikaupasta löydät ajoleikkurit joka lähtöön. Toimitusaikamme ovat nopeat, ja valikoimissamme on tunnettuja merkkejä ja monia eri malleja, joiden joukosta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan ajoleikkurin. Tarjoamme sekä etuleikkureita että puutarhatraktoreita. Hanki ajoleikkurisi netistä – löydä paras tarjous meiltä!

VALIKOIMISSA STIGA- JA HUSQVARNA-AJOLEIKKURIT

Kun hankit ajoleikkurin netistä, varminta on valita luotettavan ja tunnetun valmistajan tuote. Raahen Motocafe Oy:n valikoimiin kuuluvat arvostetut, ja ympäri maailman tunnetut konemerkit:
  • Stiga
  • Husqvarna
Stiga- ja Husqvarna-ajoleikkurit ovat kaikki laadukkaita, pitkäikäisiä ja kovaakin kulutusta kestäviä. Oikealla huollolla ja asianmukaisella käytöllä ajoleikkurisi palvelee sinua vuosikausia. Nettikaupastamme voit hankkia juuri sinun tarpeisiisi sopivan ajoleikkurin, sillä vaihtoehtoja löytyy useita. Raahen Motocafe Oy toimittaa ajoleikkurit ajokunnossa ja toimintavalmiina! Olet varmasti tyytyväinen niin ostokseesi kuin palveluummekin.

ETULEIKKURIT

Etuleikkureissa on eteen kiinnitettävä ja matala leikkuulaite. Tällöin näkyvyys työskentelyalueelle on hyvä ja tämä taas mahdollistaa tarkan ja siistin leikkaamisen myös esteiden läheltä.  Etuleikkurilla pystyy hyvin leikkaamaan myös aitojen, pensaiden ja penkkien alta sekä pihan hankalista paikoista. Myöskään kumpuileva maasto ei ole este etuleikkureille. Etuleikkureissa on myös malleja ammattikäyttöön.

PUUTARHATRAKTORIT

Puutarhatraktoreita hallitaan polkimilla mikä mahdollistaa molempien käsien pitämisen ohjauspyörällä ajon aikana. Puutarhatraktorit ovat vankkarakenteisia jolloin sinun ei tarvitse välittää pienistä kivistä, esteistä tai rinteistä. Nautit vain ajamisesta.  Voit ajaa isojen ja monimutkaisten nurmikenttien läpi täysin mukavasti. Puutarhatraktorit ovat erinomainen valinta suurten puutarhojen hoitoon useilla ominaisuuksilla ja leikkuumenetelmillä: keräys, silppuava, tai sivullepuhallus. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja ylläty edullisista hinnoistamme. Hanki ruohonleikkuri netistä – löydä paras tarjous meiltä!
Järjestys: