Husqvarna LB 246PI työnnettävä ruohonleikkuri silppuava

Hinta: 419,00 41900
Toimituskulut 14,90 €
Määrä: kpl
Verkkokaupassa Myymälässä

Uudistunut kestosuosikki. Silppuaa erittäin tehokkaasti ja käynnistyy helposti. Kevyt yhdistelmäleikkuulaite ja ergonominen kahva tekevät leikkurin hallinnasta helppoa. InStart-järjestelmän ansiosta käynnistys ja pysäytys on vaivatonta.

Uudistunut kestosuosikki, työnnettävä ruohonleikkuri, joka silppuaa erittäin tehokkaasti ja käynnistyy helposti. Kevyt yhdistelmäleikkuulaite ja ergonominen kahva tekevät leikkurin hallinnasta helppoa. Edistynyt silppuamisterä leikkaa ruohon pienemmäksi ja hienommaksi, jolloin leikkuujäte sulautuu nopeasti nurmikkoon. Näin leikkuujätettä ei enää tarvitse kerätä, ja lannoitteen määrää voi vähentää. Nurmikon leikkuujäte toimii sen luonnollisena lannoitteena. InStart-järjestelmän ansiosta käynnistys ja pysäytys on vaivatonta.

Ominaisuudet

Ergonominen työntöaisa. Työntöaisan ergonominen asento ja hyvin ulottuvilla olevat turvakahvat helpottavat laitteen käyttöä.

INSTART™. Ruohonleikkuri käynnistyy, kun turvakahvaa painetaan, ja sammuu, kun turvakahva vapautetaan. Kätevin tapa käynnistää ruohonleikkuri.

Työntöaisan korkeudensäätö parantaa käyttöergonomiaa.

Taitettava työntöaisa helpottaa leikkurin varastointia ja kuljettamista.

Husqvarna LB 246PI työnnettävän ruohonleikkurin ominaisuudet

Tekniset tiedot

Moottori Briggs & Stratton 575iS
Teho 2.1 kW
Leikkuumenetelmä silppuava BioClip®
Leikkuuleveys 46 cm
Keruusäiliön tilavuus -
Vetojärjestelmä työnnettävä
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.